Musik på vattnet

Evenemanget börjar klockan 20, lördag 27 augusti. Fri entré

Sista lördagen i augusti varje år samlas publik i stora skaror med filt och picknickkorg vid Rådasjöns södra strand. Då är det dags för det årliga musikevenemanget Musik på vattnet!

På en flytande scen spelar ungdomarna i Kulturskolans storband tillsammans med utvalda gästartister.

Årets gästartister

Anders Wängdahl: Musikalartist och låtskrivare med hemvist på Göteborgsoperan. Stod på Rådasjöns scen redan 2017, då tillsammans med Duratrion. Nu är han tillbaka som soloartist!

Janna Yngwe: Musiker och skådespelare som rör sig mellan pop, jazz och soul och skriver musik åt både sig själv och andra. Hon är baserad i Stockholm men har sina rötter i Göteborg och i augusti tar hon sitt sound till Mölndal!

Hilma Hammarlund: Ung, lovande soul- och popsångerska från Göteborg, numera bosatt i Stockholm. Som ett stjärnskott lyser hon upp sommarnatten med sin stämma!

Mölndals Roddklubb bjuder på en rodduppvisning under konserten och Göteborgs fyrverkerifabrik bränner av ett specialkomponerat fyrverkeri till musiken.

Flytt vid regn

I händelse av regn kan evenemanget komma att flyttas till Fässbergssalen på Fiskargatan 4, då med begränsat antal publikplatser. Detta meddelas i så fall här senast klockan 16 på konsertdagen.

Evenemanget börjar klockan 20, lördag 27 augusti. Fri entré, alla är välkomna!

För mera information:
https://www.molndal.se/startsida/uppleva-och-gora/evenemang/arliga-evenemang/musik-pa-vattnet.html